Mark Leeuwesteijn

• Totale activiteit 19
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 3
  • Abonnementen 13

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Mark Leeuwesteijn
  • Mark Leeuwesteijn heeft een artikel gemaakt,

Hoe bereik ik jullie in nood?

In het geval van nood, zijn wij 24/7 bereikbaar op hetzelfde nummer als onze klantenservice. Je kan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week een livechat starten aan de onderkant van je scherm.

• Mark Leeuwesteijn heeft een artikel gemaakt,

Wat zijn jullie openingstijden?

We zijn 24/7 bereikbaar via onze livechat, daarnaast staat onze support hero's op werkdagen vanaf 06:00 uur in de ochtend tot 23:00 uur in de avond voor je klaar. In de weekenden zijn wij bereikbaa...

• Mark Leeuwesteijn heeft een artikel gemaakt,

Hoe kan ik jullie bereiken?

De keuze is reuze, je kan ons bellen of e-mailen via onderstaande gegevens maar je kan ook direct een chat met ons starten. Dit doe je door onderin je scherm op 'Livechat' te klikken. Dutch office...